Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Кличко у разі перемоги на виборах обіцяє відібрати у Януковича Межигір'я

15 листопада 2013, 15:22

Написати коментар 7      Версія для друку 

Лідер партії УДАР Віталій Кличко передрікає президенту Віктору Януковичу нерайдужне майбутнє і обіцяє націоналізувати резиденцію Межигір'я.

Так, відповідаючи на питання, чи планує він у разі перемоги на президентських виборах вилучити на користь держави резиденцію, яку було виведено Віктором Януковичем у приватну власність, Кличко зазначив: «Якщо, як у законослухняного громадянина, оренду на землю укладено законно, то немає підстав для переслідування. Якщо ж порушення є (а ми про них чули), все треба вирішувати за законом».

На уточнююче запитання журналіста, чи означає це, що в разі підтвердження фактів корупції резиденцію буде вилучено на користь держави, політик дав ствердну відповідь: «Абсолютно вірно», - сказав Кличко.

Лідер партії УДАР також упевнений, що Віктор Янукович не виграє вибори, а його майбутнє не буде райдужним. «А якщо судові органи доведуть, що своїми діями він порушував закон, то незалежно від статусу і матеріального становища він понесе відповідальність», - сказав він.

Нагадаємо, з 1935 по 2007 рік Межигір'я було державною урядовою резиденцією, поки його не було виведено в приватну власність. Зараз там живе президент України Віктор Янукович.

Дзеркало тижня

elfh 15.11.2013, 15:41
Кличко № 1 а ты мелкая сучка!!!!!!!!!!!
ПРОНЯ 15.11.2013, 15:39
помниться ющенко тоже обещал-бандитам тюрмы только стало из=за черной зависти на оборот соратники по тюрьмам а банда при власти где гара нтия с кличком мы ведь незнаем его моральны х качеств махать кулаками одно а править страной по-умному совсем иное
Згідний 15.11.2013, 15:39
Якби ж тільки одне Межигіря. Гріхів вже так багато, що потягнуть на довічне. Йому, його сімї і його прихлєбатєлям. Голосуємо за Кличко, двома руками.
Переглянути всі 7      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.