Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Азаров: ситуація в Києві має всі ознаки державного перевороту

02 грудня 2013, 19:22

Написати коментар 0      Версія для друку 

Ситуація з акціями протесту в центрі Києва має ознаки держперевороту.

Таку заяву зробив прем'єр-міністр України Микола Азаров, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Це (ситуація в Києві - ред.) має всі ознаки державного перевороту. Це дуже серйозна справа. Ми виявляємо терпіння, але ми хотіли б, щоб і наші партнери не думали, що їм усе дозволено», - заявив прем'єр на зустрічі з послами ЄС, Канади та США в понеділок у Києві.

Азаров обурився блокуванням держустанов. За його словами, держслужбовці не можуть потрапити на роботу і виконувати свої основні функції, що негативно вплине на виплату зарплат, пенсій.

Коментуючи зіткнення між міліцією і демонстрантами Азаров запевнив, що владі не вигідно організовувати провокації, а їх ініціатори вже виявлені.

«Ми зацікавлені тільки в одному - щоб уникнути цих провокацій. Ми зараз дуже добре знаємо, хто ці провокації організовує» , - стверджує він.

За словами прем'єра, організаторами цих сутичок так звані «ультрас», організація « Братство « Дмитра Корчинського і «частини добре навчених людей , що представляють організацію» Свобода».

Раніше Азаров заявив про захоплення будівлі Верховної Ради, яке нібито готують зараз, і підкреслив, що ситуація з мітингами в Україні виходить з-під контролю. Також він і президент Віктор Янукович вимагають від протестувальників звільники захоплені адмінбудівлі.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.