Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Янукович: правоохоронці на Майдані «перегнули палку». Оцінку дасть суд

02 грудня 2013, 19:35

Написати коментар 1      Версія для друку 

Оцінку подіям останніх днів у зв’язку з проведенням масових акцій має дати суд після завершення розслідування.

Про це заявив президент Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам українських телеканалів, повідомляє прес-служба президента.

«Я не маю сьогодні права давати оцінку тому, хто винний, наскільки винний», - сказав глава держави, повідомивши, що на сьогодні створено кілька слідчих груп.

Президент зазначив, що під час чергової наради під його головуванням генеральний прокурор доповів про заходи, яких вживають правоохоронці.

«Я переконався в тому, що ця робота йде дуже активно. Ми підійдемо справедливо. Ми будемо дивитись правді в очі, дамо справедливі оцінки і приймемо відповідні рішення», - пообіцяв Янукович.

Коментуючи події в ніч на суботу на Майдані Незалежності в Києві, він зазначив, що правоохоронці «перегнули палку».

Водночас, президент зауважив, що такі дії могли бути спровоковані.

«Можна сказати, що… в ніч з п’ятниці на суботу правоохоронні органи перегнули палку. І тут виправданню цього не повинно бути місця. Хоча ми розуміємо, що їх щось до цього спровокувало», - сказав глава держави.

На його переконання, правоохоронці мали знайти такі способи, які б мінімізували наслідки їхніх дій.

Українська правда

Игорь 02.12.2013, 20:18
А мы не хотим твоего ручного суда. У нас нет ни одного независимого суда. Мы хотим к ответу каждого сотрудника "Беркута" участвовавшего в избиениях и заканчивая министром, Азаровым и тобой. Если ты не знал, что будет разгон, значит ты не владеешь ситуацией в стране и находишься не на своем месте. Но все понимают, что это было сделано с твоей санкции. Уйди сам будь мужиком.
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.