Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

ВАТ «УСК «Дженералі Гарант» провело ряд великих виплат у березні.


05 травня 2010, 18:01



Написати коментар 0
Версія для друку 

Основним позиційним критерієм Компанії виступає той факт, що «ми виплачуємо». Як доказ цьому, кожен місяць УСК «Дженералі Гарант» відстежує свої цікаві великі виплати по всій Україні. Для розголошення беруться тільки ті заявлені події, страхові відшкодування яких не менше 100 тис. грн.

У березні ВАТ «УСК «Дженералі Гарант» провело ряд великих виплат за полісами добровільного страхування наземного транспортного засобу (КАСКО) на загальну суму 1,2 млн. грн. Серед даних випадків варто відзначити найбільш значущі події, за якими здійснювалися відшкодування.

Так, за крадіжку автомобіля Volkswagen Toureg клієнту Компанії в збиток на суму близько 140 тис. грн.; порушення правил дорожнього руху винуватцем події призвело до зіткнення з автомобілем клієнта Компанії по вул. Мечникова в м. Київ, внаслідок чого клієнт отримав страхове відшкодування на суму понад 107 тис. грн.

Власнику автомобіля Nissan Quashqai було відшкодовано збиток в розмірі понад 134 тис. грн. в результаті значних пошкоджень на Одеській трасі. На трасі Добропілля-Слов'янськ в результаті ДТП VolksWagen Passat отримав безліч ушкоджень, власнику автомобіля відшкодували понад 146 тис. грн.

А найбільшою виплатою місяця стало відшкодування Центральною філією на суму майже 175 тис. грн. власнику страхового поліса КАСКО і власнику автомобіля Volkswagen Jetta.

Транспортний засіб винуватця спричинив перешкоду автомобілю клієнта Компанії, яке перевернулось декілька разів і пролетіло в кювет. Проведена експертиза підтвердила конструктивне знищення авто. Всі події врегульовані, відшкодування здійснені в повному обсязі.

Дженералі Гарант входить до складу Generali Group, що є однією з найбільших страхових груп в світі, із загальним прибутком в ? 70,5 млрд. включаючи 2009 р. Generali Group оперує в 64 країнах, та має понад 60 млн. клієнтів у всьому світі. Assicurazioni Generali (51% акцій) та PPF Group (49% акцій) створили недавно акціонерне товариство Generali PPF Holding B.V., що оперує у 14 країнах Центральної та Східної Європи. Дженералі Гарант у близькому майбутньому стане членом Generali PPF Holding B.V. після завершення усіх необхідних операцій щодо вступу. Разом з активами своїх дочірніх компаній, активи Generali PPF Holding B.V. становлять близько 12 млрд. EUR, а кількість клієнтів компанії - понад 10 млн., що робить Generali PPF Holding B.V. однією з найбільших страхових груп регіону. Generali PPF Holding B.V. зареєстровано у Голандії, а його головний офіс знаходиться у Празі, Чехія.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
ОСТАННІ НОВИНИ
У Мінагрополітики заявляють, що Присяжнюк щодо змін державного устрою не висловлювався - 18:35
У Парижі 16 лютого пройде Артмайдан - 17:45
Швеція випала з десятки найбільших інвесторів в Україну - 17:29
Міліція вночі шукала вибухівку на залізничних вокзалах Києва - 17:14
Hyundai можуть повернути ще в лютому - 16:59
В ПР кажуть, що Яценюк втратив свій шанс стати прем'єром - 16:28
УДАР запропонував свій проект змін до Конституції? - 16:13
Кернес виписав собі премію за роботу в січні - 15:57
Fitch знизило рейтинг "Укрзалізниці" - 15:41
ОСТАННI В РОЗДIЛI
За грудень – січень користувачів SINOPTIK.ua стало на дві третини більше
Денна аудиторія SINOPTIK.ua за два місяці збільшилась на дві третини. Сьогодні кожен сьомий український інтернет-користувач дізнається погоду на цьому ресурсі
14 лютого, 15:31 -
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
Суд виправдав Попова та Сівковича

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.