Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

СК «Омега» демонструє позитивну динаміку розвитку - дані «Insurance Top»


06 травня 2010, 10:02



Написати коментар 1
Версія для друку 

У 2009 році страхова компанія «Омега» поліпшила свої позиції на страховому ринку України, в порівнянні з 2008 роком. Про це свідчать дані, опубліковані ранкингом «Insurance Top».

Згідно даних ранкингу, СК «Омега» за показником «Гарантійний фонд» посіла 3 місце. Він склав 568 млн.16 тис. грн., що є підтвердженням платоспроможності компанії.

Власний капітал компанії склав 623 млн. 16 тис. грн. За цим показником СК «Омега» посіла 4 місце в рейтингу. Даний показник свідчить про прибутковість діяльності компанії та її можливості щодо виконання своїх зобов'язань

Укріпила компанія свої позиції і в рейтингу «Активи» піднявшись з 6 на 5 місце. Цей показник на кінець 2009 року склав 777 млн. 37, 2 тис. грн.

За показником «Страхові резерви» СК «Омега» посіла 17 місце. Станом на 1 січня 2010 року цей показник склав 112 млн. 357 тис. грн.

На чотири пункти поліпшила своє положення СК «Омега» і за показником «Страхові платежі», зайнявши 16 місце. За підсумками 2009 року компанія зібрала 212 млн. 92,4 тис. грн премій

У рейтингу «Страхові виплати» компанія піднялася з 40 на 30 місце. За 12 місяців 2009 року було виплачено 33 млн. 129,9 тис. грн.

Сертифікат страхового ранкинга «Insurance Top», за підсумками діяльності в 2009 році, був отриманий СК «Омега» 27 квітня.

Ранкинг був складений на підставі аналізу фінансової звітності страхових організацій України.

За словами Президента СК «Омега» Сергія Тарасенко, рейтинги, представлені журналом «Insurance Top», ще раз підтвердили успішність компанії на ринку.

«Приємно відзначити, що наша компанія не перестає розвиватися і покращувати свої показники, про що і свідчить даний рейтинг. Але ми не зупиняємося на досягнутому. Професійна команда фахівців компанії постійно працює над поліпшенням кожного з представлених показників», - додав він.

СК «Омега» створена в 1994 році. Компанія є членом Президії Ліги страхових організацій України, Моторного (транспортного) страхового бюро України, Національного клубу страхової виплати, Будівельного страхового пулу, Бюро страхових історій, бере участь в Проекті «Відкрите страхування» та є членом Хартії соціальної відповідальності і ділової репутації учасників страхового ринку.

Daniel 12.05.2012, 14:37
I really wish there were more arcteils like this on the web.
Переглянути всі 1      Написати коментар
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
ОСТАННІ НОВИНИ
У Мінагрополітики заявляють, що Присяжнюк щодо змін державного устрою не висловлювався - 18:35
У Парижі 16 лютого пройде Артмайдан - 17:45
Швеція випала з десятки найбільших інвесторів в Україну - 17:29
Міліція вночі шукала вибухівку на залізничних вокзалах Києва - 17:14
Hyundai можуть повернути ще в лютому - 16:59
В ПР кажуть, що Яценюк втратив свій шанс стати прем'єром - 16:28
УДАР запропонував свій проект змін до Конституції? - 16:13
Кернес виписав собі премію за роботу в січні - 15:57
Fitch знизило рейтинг "Укрзалізниці" - 15:41
ОСТАННI В РОЗДIЛI
За грудень – січень користувачів SINOPTIK.ua стало на дві третини більше
Денна аудиторія SINOPTIK.ua за два місяці збільшилась на дві третини. Сьогодні кожен сьомий український інтернет-користувач дізнається погоду на цьому ресурсі
14 лютого, 15:31 -
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
Суд виправдав Попова та Сівковича

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.