Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

На головну номінацію кінопремії «Оскар» претендують 289 фільмів

18 грудня 2013, 07:55

Написати коментар 0      Версія для друку 

Комітет премії американської кіноакадемії «Оскар» оприлюднив 289 фільмів-претендентів, які боротимуться за головну номінацію «Кращий художній фільм». Список фільмів доступний на сайті кінопремії.

Щоб отримати право бути розглянутим журі 86-ї премії кіноакадемії, художній фільм повинен знаходитися в прокаті кінотеатрів округу Лос-Анджелеса не менше семи днів у 2013 році. Відповідно до правил американської кіноакадемії, повнометражний фільм повинен бути тривалістю більше 40 хвилин і представлений на 35 -мм або 70 -мм кіноплівці або ж у цифровому форматі, що відповідає критеріям відбору.

Художні фільми, які вперше були показані не в кінотеатрах, не можуть висуватися на «Оскар».

Короткий список номінантів 86 - ої церемонії вручення премії американської кіноакадемії буде оголошено 16 січня 2014, а сама церемонія відбудеться 2 березня і транслюватиметься на телеканалі ABC.

Напередодні, 16 грудня, було оголошено список претендентів на статуетку в номінації «Кращий грим». До нього увійшли сім фільмів «Афера по-американськи», «Далласький клуб покупців», «Великий Гетсбі», «Мисливці на відьом», «Голодні ігри: І спалахне полум'я», «Нестерпний дід» і «Самотній рейнджер».

Ще раніше стали відомі претенденти на «Оскара» в номінації «Краща музика» - 114 саундтреків.

Американська кіноакадемія також оголосила 75 претендентів на номінацію «Краща пісня», зокрема пісні з кінофільмів «Остінленд» (Austenland), «Бридкий я - 2» (Despicable Me2), «Великий Гетсбі» (The Great Gatsby), «Вона» (Her), «Хоббіт: Пустка Смауга» (The Hobbit: The Desolation of Smaug), «12 років рабства» (12 Years a Slave).

З них п'ять пісень - з кінофільму «Великий Гетсбі»: 100 $ Bill, A Little Party Never Killed Nobody, Over The Love, Together, Young and Beautiful.

На номінацію можуть претендувати не більше двох пісень з одного фільму. П'ятірку пісень -фіналістів комітет також оголосив 16 січня 2014 року.

Подробности

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
Росія ввела санкції проти Канади - 17:14
"Черкаси" чекають на "жорсткий" штурм через їхню нахабність. Генічеськ брали "силою" - 16:20
Україна відкликала свого посла з Білорусі - 14:41
Росіяни затопили ще один катер, аби не випустили українські судна - 14:07
Ставицького оголосили у розшук - 13:10
В Феодосії викрали двох керівників морпіхів - 13:06
"Черкасам" вдалося відбити штурм - 12:27
Дещиця: Небезпека війни Росії проти України зростає - 12:12
Морських піхотинців у Феодосії захопили в полон, є травмовані - 11:57
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.