Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Тимошенко у "Шаріте" проходить фізичну терапію

11 березня 2014, 17:17

Написати коментар 7      Версія для друку 

Юлія Тимошенко знаходиться на лікуванні у берлінській клініці "Шаріте".

Про це повідомила прес-служба "Батьківщини".

Повідомляється, що лікарі клініки провели ретельне обстеження Тимошенко та зробили перші кроки з її терапевтичного обслуговування.

"У Юлії Тимошенко хронічне захворювання, що виникло внаслідок грижі міжхребетних дисків і запалення хребцевих суглобів. Зараз ми почали проводити терапію по болях у спині", - сказав голова правління "Шаріте" невролог Карл Макс Айнхойпль.

За словами лікарів, спочатку за допомогою знеболюючих препаратів відбудеться консервативне лікування больових симптомів. Окрім цього, із сьогоднішнього дня Юлія Тимошенко проходить фізичну терапію.

Наступними днями до діагностичних і терапевтичних заходів долучаться спеціалісти в галузі ортопедії, фізикальної медицини, неврології, нейрохірургії та нейрорадіології. Після цього експерти "Шаріте" вирішать, чи потребує пацієнтка проведення операції.

Як відомо, 22 лютого 2014 року Тимошенко вийшла на волю за рішенням Верховної Ради. Її вивезли з харківської лікарні у візку. Вона одразу прибула до Києва, вшанувала загиблих на Майдані та виступила зі сцени, також на візку.

Згодом, 23 лютого, Тимошенко поїхала у Дніпропетровськ до своєї мами, у якої відмовили ноги.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель повторювала, що у її країні готові прийняти Юлію Тимошенко на лікування.

Українська правда

укр 11.03.2014, 17:46
пережидает пока в украине все устаканится потом припрется занимать презика трон да еще с каким козырем "сидела в темнице" при режиме овоща по политическим мотивам вот же сука беспардонная
Керчанин 11.03.2014, 17:35
А можно не писать и не упоминать про эту нелюдь и тварь, даже в момент ее смерти и после ее смерти. Сколько горя от этой твари.
фокс 11.03.2014, 17:34
ну и пусть себе лечится!.Сколько по миру людей в больницах, но на весь мир не трубят. Нужно говорить о раненых в боях, на "майданах". Они большей помощи требуют!.
Переглянути всі 7      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.