Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Законопроекти для Януковича



22 лютого 2010, 17:52
Данило МОКРИК


Написати коментар 18
Версія для друку 

Як відомо, за результатам голосування 7 лютого президентом України обрано Віктора Януковича. Оскільки автор має сумніви у здатності новообраного глави держави повною мірою адаптуватися до українських культурних та суспільно-правових норм без серйозної шкоди для його особистості, пропонується адаптувати ці норми до самого Віктора Януковича, сповідуючи принцип «Якщо Магомет не йде до гори, то нехай вже гора прийде до Магомета».

Зокрема, пропонується невідкладно, одразу ж після інавгурації, прийняти у Верховній Раді закони, складені відповідно до нижченаведених пропозицій.

Пропозиція законопроекту 1: Про загальну культуру

Обґрунтування: в зв’язку із тим, що Президенту України не належить бути безграмотним і він апріорі таким бути не може, пропонується внести наступні зміни в орфографію української мови, вітчизняну лінгвістику, географію та літературознавство. Відповідні зміни слід внести в освітні програми загальноосвітніх шкіл та вищих навчальних закладів.

1. Правопис слова «професор» закріпити у варіанті «проффесор». Скороченим варіантом написання слова встановити «профф.». Відповідно до цього закріпити у правописі слова «проффесія», «проффесійний», «проффесіонал», «проффтехучилище» та ін.

Заборонити на законодавчому рівні написання слова «проффесор» у старому варіанті і карати його як зраду державних інтересів, висміювання національних символів і посягання на честь та гідність Президента України.

2. Вважати синонімічними назви держав «Словаччина» і «Словенія», «Австралія» та «Австрія», а також інші співзвучні назви держав. Внести відповідні зміни у вітчизняну географічну науку і вважати такі держави одним і тим самим утворенням. Закріпити ці зміни в українському варіанті політичної карти світу.

3. Вважати синонімічними назви міст «Гельсінкі» і «Стокгольм». З метою попередження подальшої плутанини дозволити вживати назви правових актів та міжнародних угод, пов’язані із цими містами, на взаємозамінній основі.

4. За кошти Національної академії наук України під керівництвом Литвина В.М. провести дослідження біографії Анни Андріївни Горенко, відомої за псевдонімом «Анна Ахматова». З’ясувати, що насправді псевдонім спочатку задумувався як «Ахметова», на честь її діда Ахмета, і був спотворений внаслідок форс-мажорних історичних обставин.

5. За кошти Національної академії наук України під керівництвом Литвина В.М. провести дослідження біографії Петра Петровича Гулака-Артемовського. З’ясувати, що другу частину свого прізвища письменник узяв на честь міста Артьомовск.

6. З метою попередження подальшої плутанини встановити можливу відповідність букви «е» звукосполученню [йо]. Відтак, вважати можливим прочитання прізвища «Гулак-Артемовський» як «Гулак-Артьомовський».

7. Об’єднати українську та російську літературу в єдине і неподільне ціле. Усунути поділ літературних жанрів на поетичні і прозові і скасувати термін «письменник».

Відтак, вважати Антона Павловича Чехова українським поетом.

Пропозиція законопроекту N 2: Про внесення змін до Конституції України

Обґрунтування: в зв’язку із тим, що Президент повинен мати можливість вірно і без труднощів виконувати та відображати символи держави, главою якої він є, а також із тим, що ці символи повинні відповідати його власним смакам та уподобанням, внести відповідні зміни до Конституції України.

1. Доповнити статтю 20 Конституції України положенням, згідно з яким Державний Прапор можна відображати з довільним розміщенням жовтої та синьої смуг.

2. Закріпити в тексті цієї ж статті Конституції транспозицію Державного Гімну України у тональність Мі-мінор для надання музиці шансонівського відтінку, а також його обов’язкове виконання під акомпанемент гітари.

3. Закріпити в тексті цієї ж статті Конституції емблему футбольного клубу «Шахтар» (Донецьк) Державним Гербом України. У зв’язку із цим закріпити за даним футбольним клубом звання Чемпіона України з футболу довічно.

Вячеслав 26.02.2010, 14:56
А через рік буде те саме. І Ніяких репресій не буде. Скоро проплаченім говорунам інеті закриють фінансування. Хто боявся той і далі буде боятися. Шансів у Я. В. Ф. при застосуванні репресій ніяких. Ну перейдуть на Езопівську мову, щоб було незрозуміло. Відношення до цього керівника незміниця.
mangust 26.02.2010, 10:25
"Соседка, перестань срамиться,-
Ей шавка говорит,- тебе ль с Слоном возиться?
Смотри, уж ты хрипишь, а он себе идет
Вперед
И лаю твоего совсем не примечает".-
"Эх, эх! - ей Моська отвечает,-
Вот то-то мне и духу придает,
Что я, совсем без драки,
Могу попасть в большие забияки.
Пускай же говорят собаки:
"Ай, Моська! знать она сильна,
Что лает на Слона!"
Иван Крылов "Слон и моська"
Alex 25.02.2010, 23:09
аФФтар жжот )))) ацкій сатана )))) піши ішсчьо )))
Переглянути всі 18      Написати коментар

ПОПУЛЯРНІ
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
ОСТАННІ НОВИНИ
Відсьогодні у Кличка тур по регіональних Майданах - 12:04
Росія заявляє про готовність бути посередником між українською владою та опозицією - 11:49
На Полтавщині обшуки в лідерів Автомайдану - 11:34
В Австрії активісти пікетували захід дружини Азарова ФОТО - 11:19
Долар продовжує рости - 11:04
"Регіонали" просять Януковича призначити прем'єра з "професіоналів з ПР" - 10:48
Опозиція кличе всіх на Віче в неділю, щоб обговорити наступ - 10:32
Ультрас оголосили перемир`я на невизначений термін - 16:35
Ринок "Петрівка" потрапив до піратського списку США - 16:19
В "Укрзалізниці" пояснили, чому не ходять Hyundai - 16:03
ПОГЛЯД
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.