Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Де можна цікаво зустріти Новий рік в Україні: нестандартні пропозиції

22 грудня 2013, 06:26

Написати коментар 0      Версія для друку 

Провести новорічні свята в Карпатах - це вже свято. Але гірські жителі, які заробляють на туристах, пропонують не тільки катання на лижах і гаряче вино в колибах.

Купання в гейзері
Крім традиційних гірськолижних курортів, любителям свіжих відчуттів пропонують, наприклад, зустріти новий рік в теплому басейні під відкритим небом. У Береговому можна зустріти Новий рік в басейні, наповненому термальною водою з гейзера. Температура води в самому гейзері іноді перевищує 50 градусів, але в басейні її охолоджують до 30. Крім того, що це незвичайний спосіб зустріти Новий рік, це ще й чудова можливість оздоровитися. Вода з термального джерела має цілющі властивості. До того ж така новорічна розвага коштує дуже недорого - близько 50 гривень.

Закарпатське джакузі
Гарячі купання активно практикують також у карпатському селі Лумшори. У чанах з гарячою водою тут купаються ще з 16 століття. Чавунний чан з гарячою мінеральною водою встановлений в дерев'яному будинку без даху. Як тільки ви залізете в воду, вогонь починають активно роздмухувати. Температура води зазвичай досягає 45-50 градусів, і коли ви відчуєте, що стало занадто гаряче, пора бігти до холодного гірського потоку. Варитися в чані можна не тільки в Новий рік. Зазвичай це задоволення коштує близько 300 гривень з компанії.

Гуцульські традиції
У селі Верховина пропонують зустріти Новий рік з гуцулами, дотримуючись всіх традицій. Жителі Верховини із задоволенням познайомлять туриста з місцевими традиціями і посадять за загальний святковий стіл.

Винні підвали XVI століття
Не дуже корисно для організму, але дуже приємно вам запропонують провести час в селі Середнє на Закарпатті. Там знаходиться один з кращих винних підвалів Європи. Підвал функціонує з 16 століття і занесений в список ЮНЕСКО. Підвали виглядають як невелике підземне містечко, відгалуження мають навіть власні назви, що походять від імен знаменитих місцевих виноробів. Гостям підвалів пропонують, крім дегустації , ще й надзвичайно цікаву екскурсію.

Отпуск

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
Усі протестувальники звільнені з-під варти - 14:11
Меркель зустрінеться з Кличком та Яценюком - 13:54
На Майдані назвали провокацією вимоги прокурора Києва - 13:24
Лідери фракцій Ради не змогли погодити зміни до Конституції
- 13:09
Міліція заявляє, що частина активістів, який вважають зниклими, перебуває під вартою - 12:52
Яценюк попереджає про можливу ескалацію конфлікту - 12:36
Росія заявляє про готовність бути посередником між українською владою та опозицією - 11:49
Долар продовжує рости - 11:04
Ультрас оголосили перемир`я на невизначений термін - 16:35
Прокурор Києва оголосив перелік вулиць та будівель, звільнити які вимагають у активістів - 15:46
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОЛІТИКА
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
У Партії регіонів почали інформподготовку до відмови президента від ідеї створення технічного уряду.
14 лютого, 11:08 - Українська правда
ПОЛІТИКА
Суд виправдав Попова та Сівковича
Печерський райсуд Києва зняв звинувачення з екс-голови КМДА Олександра Попова і екс-заступника голови РНБО Володимира Сівковича у справі про розгін майдану.
12 лютого, 11:04 -

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.