Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Росія відкрито втручається у справи України: пробує вибори перенести


Фото Zn.ua

05 травня 2014, 10:57



Написати коментар 3
Версія для друку 

Громадська палата РФ запропонує ООН і Раді Європи перенести президентські вибори в Україні, запланованіна 25 травня, до стабілізації обстановки в нашій країні.

Про це заявив перший заступник секретаря Громадської палати Владислав Гриб, повідомляє РІА "Новости" з посиланням на прес-службу палати.

"Громадська палата готує офіційне звернення до ООН і Ради Європи з пропозицією спільними дипломатичними зусиллями провідних світових держав домогтися перенесення президентських виборів на Україні, аж до стабілізації обстановки", - сказав Гриб.

У його палаті упевнені, що будь-які вибори в умовах, коли країна охоплена кровопролитними зіткненнями, а офіційні державні органи не можуть гарантувати людям безпеку, "приречені на фальсифікації" і на практиці спровокують лише подальшу ескалацію конфлікту.

"Ми будемо просити про підтримку нашого звернення усіх закордонних колег, зокрема, країн-учасниць Міжнародної асоціації економічних і соціальних рад і схожих інститутів (ГП цього року є головою Міжнародної асоціації)", - сказав Гриб.

Раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що абсурдно говорити про вибори в Україні після "каральної операції" і військових дій.

Перенесення виборів дасть Росії додатковий привід називати українську владу незаконною та не рахуватися з нею.

Як відомо, з березня на сході й півдні України безчинствують сепаратисти, прихильники федералізації нашої країни, а то й проросійські сили, які виступають за входження декількох міст чи областей у РФ. Їхні вимоги різні, але серед них виділяються питання російської мови й місцевого референдуму.

Центральна влада згодна на всеукраїнське опитування 25 травня або референдум у червні, після виборів президента й за указом нового, законного глави держави.

Українська правда

45й 08.05.2014, 02:39
Хунтин может отдохнуть,в Украине своих Иуд хватает;--читайте "Юлия Тимошенко грозит Петру Порошенко «третьим майданом»Тимошенко(цитата)–«если страна выберет другого президента, …то нам придётся зайти на третий круг революции.» Вор*юля понимает народ Украины никогда не проголосует за эту Ти*мошенницу,и ее единственная надежда прийти к власти -это отмена выборов и введение военного положения.Эта м...ь по трупам украинцев готова идти к власти
хома 05.05.2014, 11:33
Какое вообще право имеют эти мутанты совать свою подлую носяру в дела суверенного государства!!!!!!!!!!
тамара 05.05.2014, 11:15
Предлагаем России -долой власть кгб !
Переглянути всі 3      Написати коментар
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ НОВИНИ
У Полтаві помер депутат від "Народного фронту" - 10:46
Долю виборів у Бердичеві вирішить Адміністративний суд - 10:31
У Кременчуці викрали активіста "Правого сектора" – ЗМІ - 09:36
"Самопоміч" заявляє про готовність не йти в уряд - 08:55
Звягільського визнали депутатом, і він відкриє перше засідання нової ВР - 17:07
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.