Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Журналіста «Дорожнього контролю» заарештували на 2 місяці

07 грудня 2013, 10:34

Написати коментар 0      Версія для друку 

Журналіста «Дорожнього контролю» Андрія Дзиндзю арештували на 2 місяці.

Йому інкримінують ч. 3 ст. 286 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя та здоров'я потерпілим).

Таке рішення прийняв суддя Володимир Бугіль, повідомляє Громадське ТВ.

Саме запобіжний захід на час слідства попросила прокуратура. Депутати від опозиції подали прохання про взяття його на поруки.

Перед оголошенням рішення суду активісти заблокували машинами під'їзди до Шевченківського райсуду Києва. Після чого до приміщення приїхав загін «Беркуту», який одразу одягнув протигази.

Під час завершення читання вироку у суді відбулися сутички між народними депутатами і правоохоронцями.

Громадське ТВ також інформує про те, що у Дзиндзі вдома провели обшуки.

Міліція затримала активіста «Дорожнього контролю» Андрія Дзіндзю 5 грудня увечері.

Правоохоронці повідомили, що затримання відбувалося в рамках розслідування подій на Банковій, де 1 грудня протестувальники штурмували за допомогою бульдозера адміністрацію президента.

У четвер ввечері прокуратура повідомила, що у рамках розслідування подій, що відбулися 1 грудня на вулиці Банковій біля Адміністрації Президента, затримані ще дві людини. При цьому їхніх прізвищ не назвали.

Українська правда

ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.