Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Азаров: Янукович у Вільнюсі спробує домовитися про спільні консультації з РФ та ЄС

26 листопада 2013, 15:44

Написати коментар 12      Версія для друку 

Президент України Віктор Янукович на саміті Східного партнерства у Вільнюсі має намір порушити питання щодо проведення консультацій Україна-РФ-ЄС про підписання Києвом угоди про асоціацію з ЄС.

Це сказав в інтерв'ю журналістам іноземних ЗМІ в Києві у вівторок прем'єр-міністр Микола Азаров, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Я сподіваюся, що наш президент у Вільнюсі порушить питання щодо проведення таких консультацій», - зазначив він.

За словами Азарова, пропозиція про проведення таких консультацій до підписання угоди про асоціацію Україна-ЄС надійшла від Росії, і «про жодні ультиматуми не йшлося».

На думку Азарова, якщо такі переговори буде проведено, і вони будуть результативними, то на наступному саміті Україна-ЄС навесні 2014 року може бути порушено питання про підписання асоціації.

Народ 26.11.2013, 16:18
Просто вони ставленики Москви. і за невиконання вказівок їм буде сікір-башка
Восток 26.11.2013, 15:57
Если своего ума нет-РФ не поможет.В этом деле третий лишний, да ещё если третьим будет Россия. На троих только алкаши соображают. Азарову пора нянчить внуков.
Пенсионер 26.11.2013, 15:56
Ну и суки же вы,Президент с Премьером!!!Вам Путин платит,видноЮнеплохо!А теперь пообещал ещё больше!Вас проклянут,уже проклинают!!!!Лизоблюды!!!!
Переглянути всі 12      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.