Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Путіна розсекретили, про що домовилися з Януковичем


07 грудня 2013, 11:32

Написати коментар 1      Версія для друку 

У ході робочої зустрічі в Сочі президентів РФ і України Володимира Путіна і Віктора Януковича питання про можливість приєднання України до Митного союзу на зустрічі в Сочі не порушувалося.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє «РІА «Новости».

«Президенти Росії та України Володимир Путін і Віктор Янукович на зустрічі в минулу п'ятницю в Сочі не обговорювали можливість вступу України до Митного союзу», - зазначив Пєсков.

За його словами, сторони обговорили двосторонні відносини і підготовку до засідання російсько-української міждержавної комісії в Москві.

Також Путін і Янукович розглянули поточний стан та перспективи двостороннього співробітництва у фінансово-кредитній сфері.

Окрім того Пєсков повідомив, що на зустрічі Путіна і Януковича в Сочі вдалося зблизити позиції в енергетичній сфері, «але остаточної домовленості поки немає».

«По всіх цих темах переговори найближчим часом будуть продовжені на експертному рівні», - зазначив прес-секретар Путіна.

день 09.12.2013, 00:22
и это того стоило чтоб засикречевать информацыю? И главное от кого?
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.