Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Попов оцінив збитки від Євромайдану в десятки мільйонів гривень

12 грудня 2013, 17:42

Написати коментар 0      Версія для друку 

Збиток, завданий Києву мітингувальниками Євромайдану, становить кілька десятків мільйонів гривень. Про це журналістам у четвер, 12 грудня заявив голова КМДА Олександр Попов.

«Попередньо я можу сказати, що це кілька десятків мільйонів гривень. Я вчора доручив взяти питання на контроль. Гадаю, найближчим часом ми отримаємо цю цифру більш або менш наближено, плюс-мінус», - зазначив Попов.

Він також зазначив, що з кожним днем матеріальний збиток стає більшим: «У нас зменшилися доходи до бюджету, хоча зазвичай в кінці грудня ми маємо збільшення надходжень до бюджету. Так у всіх містах по всій україні... Київ не виняток, але зараз навпаки. Тому є прямий збиток, який можна порахувати, а є непрямий. Те, що відбувається, негативно впливає, цей елемент потрібно визнавати і погано, що так складається. Для міста це недобре... Але є питання демократії, їх потрібно враховувати, потрібно чути мітингувальників. Потрібен політичний діалог».

Попов також висловив думку, що ялинку на Майдані Незалежності у Києві може бути встановлено тільки після врегулювання питання на політичному рівні. «Я думаю, що коли питання (з політичною кризою) буде вирішено, до цього питання щодо встановлення ялинки) можна буде повернутися», - заявив він.

Попов вважає, що це питання потрібно вирішити точно не у стінах КМДА. Також він зазначив, що на рівні районів, на центральних вулицях будуть встановлювати новорічні ялинки.

При цьому глава КМДА вважає недоцільним встановлення ковзанки на Майдані. «Новорічні свята ніхто не скасосував... Але це можливо тільки тоді, якщо захочуть ті, хто є на Майдані», - заявив Попов.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.