Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

На завтра скликають засідання Київради

23 грудня 2013, 11:16

Написати коментар 0      Версія для друку 

Наступне пленарне засідання Київської міської ради має відбутися у вівторок 24 грудня.

Відповідне розпорядження у понеділок підписала заступник міського голови – секретар Київради Галина Герега, повідомляє офіційний сайт КМДА.

Як зазначено в повідомленні, засідання скликається "з метою термінового розгляду нагальних питань забезпечення життєдіяльності міста Києва".

Герега наголосила, що у порядку денному лише п’ять проектів рішень. Вони стосуються вирішення бюджетних питань, приведення деяких нормативних актів у відповідність до змін у законодавстві та прийняття звернення депутатів Київради до киян.

Вона пояснила, що зміни до бюджету та Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2013 рік стосуються виділення 130,0 млн. грн на заробітні плати працівникам бюджетних установ.

Ці гроші місто отримало у вигляді дотації з державного бюджету. 58,1 млн. грн депутати планують спрямувати на виплату надбавок працівникам закладів освіти та охорони здоров’я.

За словами Гереги, влада має виплатити надбавки, які обіцяла людям:

"Політика політикою, але хтось повинен дбати про людей", - зазначила вона.

Пленарне засідання сесії Київради буде проведене в приміщенні Солом`янської райдержадміністрації (проспект Повітрофлотський, 41). Початок - о 9.00.

Як відомо, приміщення КМДА утримують учасники мирної акції протесту.

Голова КМДА Олександр Попов відсторонений від посади у зв’язку з розслідуванням за підозрою у причетності до розгону мирного пікету на Майдані Незалежності.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.