Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Київрада закликала гостей столиці не створювати проблем киянам

24 грудня 2013, 13:29

Написати коментар 6      Версія для друку 

Київська міська рада просить мітингувальників не порушувати спокій столиці.

Про це йдеться у зверненні Київської міської ради до територіальної громади міста, поширюваному від імені її секретаря Галини Гереги.

"Ми підтримуємо бажання киян висловити свою позицію з одного з найважливіших питань розвитку України – її зовнішньополітичного вибору. Ми підтримуємо киян, які виходили на мирні акції протесту і продемонстрували свою небайдужість", - стверджують депутати.

Водночас вони звинуватили протестувальників в протизаконних діях.

"Поряд з мирними акціями у місті продовжується системне і грубе порушення законодавства. Захоплення будівель державних установ, руйнування комунальної власності, порушення санітарних норм, транспортні незручності аж ніяк не відповідають ані європейським, ані загальнолюдським цінностям", - обурюються в Київраді.

При цьому депутати переконані, що на Євромайдані зібралися українці з інших міст.

"Гості міста, що перебувають у його центрі, мають відчувати гостинність киян, але не створювати їм проблем. Ми раді всім гостям, але треба поважати і хазяїв, не заважати їм жити спокійним життям", - йдеться у зверненні.

"Ми захищаємо інтереси всіх наших виборців, всіх киян – як і тих, які хочуть проводити мирні акції протесту, так і тих, які прагнуть жити у комфортному місті, а не на барикадах", - стверджують депутати.

Як повідомлялося, за даними опитування Research & Branding Group, Євромайдан підтримують 64% киян. При цьому більше половини респондентів (59%) готові миритися з певними незручностями, пов'язаними з акціями протесту.

Українська правда

киянин 24.12.2013, 14:13
Ця брехуха Герега и Ко, починає дратувати киян.
Вона вже не легітимна зі своєю компашкою, а все манячить у київраді.
Геть цю донецьку банду з Києва. Набридли вони киянам.
Геть ПР з Києва. Хай своїх донецьких за бовдурів тримають.
На майдані ночують більше половини - це кияни. Це підтвердило опитування маркетингових організацій.
А у неділю на Віче в Києві - це майже всі кияни.
Lex 24.12.2013, 13:47
Этих т.н. депутатов избирали по партспискам из которых они смылись. Их срок закончился в июне. Самозванцы прикрываются интересами киевлян и воруют,воруют,воруют. Воры устраивают власть. Одним миром мазаны.
Киевлянка 24.12.2013, 13:44
Киевлянин, а Вы точно там работаете или все же ближе к Мариинке? Более маразматического и трольного комента пока не замечала)))
Переглянути всі 6      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.