Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Українці по обидва боки Дніпра хочуть виведення військ з Криму

14 березня 2014, 17:44

Написати коментар 1      Версія для друку 

Більшість жителів і Заходу, і Сходу України виступають на підтримку переговорів про врегулювання ситуації в Криму і повернення російських військ на свої бази.

Про це свідчать дані опитування GfK, повідомляє "Голос Америки".

Видання пише, що розбіжності між жителями Західної України і російськомовним Сходом країни не настільки значні, як вважалося.

Опитування також показало, що в обох регіонах України більшість жителів виступають за більш міцні зв'язки як з Росією, так і з Європейським Союзом.

Більше 76% респондентів зі Східної України заявили, що вони "рішуче" або "деякою мірою" підтримують переговори про гарантії прав меншин і повернення російських військ у Криму на свої бази.

У той же час в західних регіонах такі переговори підтримують більше 90% опитаних.
На Сході більше 56% населення заявили, що хочуть, щоб в рівній мірі розвивалися відносини як з Москвою, так і з Заходом.

У Західній Україні цю ідею підтримують близько 44%, а в середньому по країні - 52%.
Опитування також показало ступінь одностайності опитаних щодо відсторонення екс-президента Януковича.

На Сході повалення Януковича підтримали 67% опитаних, у той час як на Заході - 94%.

Правда, розбіжності виявилися у питанні про підтримку дій російських військ, які захопили контроль над Кримом.

На сході країни 24% опитаних "повністю" або "деякою мірою" готові виправдати ці дії Росії. На заході цей показник становить трохи більше 3%.

В опитуванні взяли участь 2 тисячі людей, яких проінтерв'ювали по телефону.

Українська правда

Галина 14.03.2014, 19:55
Что вы пристали к КРЫМУ!!!! Здесь и сейчас решает не Россия, а Крымчане! Мы просто не хотим того бандитского государства, которое сейчас на Украине!!! Вам нравятся правители гомосексуалисты, бандиты и шизофреники, так и живите с ними. А Крым и Севастополь НЕ ТРОГАЙТЕ. Мы не дадим вам их испоганить!!!
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.