Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Колони військової техніки РФ рушили вглиб Криму

14 березня 2014, 12:14

Написати коментар 0      Версія для друку 

Рано вранці у глиб Криму проїхав ешелон із російською військовою технікою, повідомляють джерела з Керчі.

Про це повідомив керівник прес-служби Міноборони Криму Владислав Селезньов у Facebook.

"Джерела з Керчі повідомляють, що сьогодні вранці углиб Криму проїхав ешелон із російською військовою технікою. На залізничних платформах перебувають 14 комплексів З-300, 4 БТРи зв'язку, 5 КамАЗів, 4 УРАЛи з кунгами, 4 УРАЛи тентованих".

"Джерела з Джанкоя повідомили, що колона військової техніки чисельністю до 100 одиниць техніки (у її складі вантажівки й БТРи) висунулася старою дорогою убік Перекопу", - повідомив також Селезньов.

Селезньов зазначив, що напередодні "відбулося шикування особового складу військ РФ, дислокованих на аеродромі у Джанкої, з напутнім словом до присутніх із благословенням і напуттям звернулися військові капелани".

"За повідомленнями очевидців із Феодосії, на даний час посилена блокада 1 окремого феодосійського батальйону морської піхоти. До блокади залучено 18 БТРів, 6 вантажівок, 1 командно-штабна машина й до 100 солдатів РФ", - повідомив Селезньов.

Між тим, "ослаблена блокада в Інкермані".

"Військовослужбовців і персонал бази, а також служби, які забезпечують харчуванням базу, пропускають на територію об'єкта через верхнє КПП. Заступник начальника бази з роботи з особовим складом сьогодні вранці поінформував інкерманських козаків і російських солдатів, які проводять блокаду, про наявність домовленостей про недопущення провокацій між командувачами ВМСУ і ЧФ РФ", - пише Селезньов.

А в Бахчисараї, як повідомляють його джерела, у п'ятницю вранці біля штабу автомобільного батальйону ВМС України, раніше захопленому силами "самооборони Криму", пройшов ритуал підіймання прапора України.

"На вимоги російських солдатів прибрати флагшток українські офіцери відповіли відмовою. Зараз із метою недопущення провокацій із боку третіх осіб прапор України обороняється українськими військовослужбовцями, також виставлено пост від військовослужбовців РФ, які перебувають на території автобату", - зазначив Селезньов.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.