Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Президент Польщі: санкції проти Януковича і Ко можуть запровадити в будь-яку мить

24 сiчня 2014, 13:48

Написати коментар 0      Версія для друку 

Українська влада має розуміти, що запровадження санкцій проти неї може відбутися у будь-який момент, якщо вона не зупинить ескалацію конфлікту в країні.

Про це заявив президент Польщі Броніслав Коморовський польських журналістам, повідомляє його прес-служба.

"Українська влада має однозначно розуміти, що санкції висять на волосині, що це є те, що може відбутися щомиті, якщо не буде зупинена спіраль конфлікту", - заявив Комороський.

За його словами, у Європі розуміють, що "санкції це надзвичайний захід, який часом більше діє на уяву, коли є загрозою".

Коморовський каже, що йдеться не лише про покарання, а й про зупинку сповзання України до авторитарних і недемократичних рішень.

Проте він застеріг, що часом відбувається так, що санкції не зупиняють, а навпаки прискорюють переорієнтацію країн до авторитаризму.

"Прикладом цього процесу може бути Білорусь", - пояснив президент Польщі.

Він заявив про потребу перейти в Україні до реальних переговорів і зробити реальні кроки, наприклад, щодо законів, які "справедливо вважають антидемократичними".

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.