Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Freedom House закликає Янукович не підписувати закони 16 січня

17 сiчня 2014, 14:19

Написати коментар 0      Версія для друку 

Freedom House закликає президента Віктора Януковича відхилити ухвалені Верховної Радою закони, які порушать зобов'язання країни з дотримання прав людини.

Про це йдеться в заяві на сайті цієї міжнародної правозахисної організації.

"Freedom House рішуче засуджує ухвалення Верховною Радою України законодавства, яке передбачає кримінальну відповідальність за наклеп, у стилі Росії вводить обмеження для громадських об'єднань, що отримують фінансування з-за кордону, як для "іноземних агентів", і передбачає покарання для громадян за участь у акціях протесту", - йдеться у ньому.

Голова організації Девід Кремер заявив, що йому прикро спостерігати, як "демократично обраний уряд України усе більше віддаляється від демократичних прагнень народу України".

"Мало того, що закон ухвалений у порушення звичайних процедур, Рада показала темні часи, які очікують на Україну, якщо законопроект буде підписаний", - додав він.

Організація закликала українського президента й спікера парламенту відхилити відповідні законодавчі норми. Однак Володимир Рибак уже підписав їх і слово залишається за Віктором Януковичем.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.