Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Держдума Росії готує ще одну заяву про ситуацію в Україні

21 сiчня 2014, 13:00

Написати коментар 8      Версія для друку 

Спікер Держдуми Сергій Наришкін доручив профільному думському комітету підготувати заяву у зв'язку із загостренням ситуації на Україні, яке може бути розглянуто на пленарному засіданні 22 січня.

"Я запропонував би профільному комітету підготувати відповідні документи - проект заяви і, в разі згоди членів ради, завтра винести це питання на пленарне засідання", - сказав Наришкін, відкриваючи пленарне засідання у вівторок , повідомляє РІА Новини.

Спікер зазначив, що всі з тривогою стежать за розвитком ситуації на Україні.

"Ми бачимо, що в результаті вуличних акцій і зіткнень обстановка загострилася і з'явилися постраждалі як з боку мітингувальників, а ще більшою мірою з боку сил правопорядку.
Звичайно, боляче спостерігати, як хвиля громадянського конфлікту захльостує братську для Росії країну", - зазначив Наришкін.

Раніше Держдума вже приймала заяву щодо ситуації на Україні, яким одноголосно засудила Євромайдан в Києві.

Українська правда

Владимир 21.01.2014, 13:21
Западены оборзели окончательно, сплошные неадекваты к тому же безмозглые, идеальный инструмент для европидерастов, мечтающих превратить украину в сырьевой придаток, уже давно нужно было разогнать самыми жосткими способами, что бы дебилы запомнили надолго
Вован 21.01.2014, 13:17
Кращою б була назва статті: "Керівники кремлівського цирку в черговий раз міняють афішу!"
3636 21.01.2014, 13:16
Хай держдума не пхається у внутрішні справи України.А своїм колегам в Донецьку і Луганську дасть зрозуміти що народ за 2 місяця можна було почути.А коли людей не чують тоді говорить вулиця.Сідайте за стіл переговорів і домовляйтесь.
Переглянути всі 8      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.