Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Львівським «регіоналам» дали два дні, щоб вийти з партії

06 грудня 2013, 18:35

Написати коментар 5      Версія для друку 

Жителі Львівської області мають влаштувати економічний бойкот компаніям, якими володіють члени Партії регіонів, заявив на прес-конференції депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Йосип Ситник.

«Треба закликати людей бойкотувати бізнес Партії регіонів, потрібно активно починати такі дії щодо їхніх торгових марок, магазинів і їхніх підприємств. Біля них щодня повинні проходити пікети, учасники яких повинні роздавати листівки із закликами не купувати їхню продукцію, біля гіпермаркетів «Шок», «Ріо», біля магазинів «Родинної ковбаски» - нехай цю ковбаску їсть тільки «Беркут!» - заявив він.

Між тим, у п'ятницю на Євромайдані у Львові було оприлюднено звернення до членів Партії регіонів, яких закликають виходити з партії у зв'язку з діями влади з розгону мирної акції протесту в Києві 30 листопада.

У документі зазначено, що представники Партії регіонів несуть моральну і політичну відповідальність за дії керівництва партії, яка очолює владу в Україні.

У зверненні сказано, що львівський Євромайдан дає членам Партії регіонів дві доби для того, щоб оприлюднити або надіслати на адресу львівського Євромайдану копії заяв про вихід із Партії регіонів або з фракцій партії у місцевих радах. Якщо ж до зазначеного часу цього не буде, то компаніям і торговим маркам, які належать членам Партії регіонів, буде оголошено повний бойкот.

Дзеркало тижня

Іван 06.12.2013, 19:09
Елена ти дура, з одною ізвилиною і та в *жопі. Дура назавжди
Іван 06.12.2013, 19:09
Елена ти дура, з одною ізвилиною і та в *жопі. Дура назавжди
ЕЛЕНА 06.12.2013, 18:58
Модератоор! Ты Евродебил почему не пропускаешь коменты? Будьте вы прокляты твари бандеровские !!!
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.