Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Відставку Попова включать у список вимог Євромайдану

14 грудня 2013, 10:48

Написати коментар 0      Версія для друку 

Негайна відставка призначеного Віктором Януковичем голови КМДА Олександра Попова і призначення виборів Київради та мера Києва будуть включеы у список вимог Майдану під час Народного віче у неділю, 15 грудня.

Як повідомляє прес-служба київської «Батьківщини», на сьогоднішній день під зверненням за відставку Попова вже зібрано 57 тис. підписів.

У партії, зокрема, вважають, що Попов своїм зверненням до МВС про звільнення Майдану від мітингувальників для встановлення ялинки викликав жорстокий розгін мирної демонстрації в ніч на 30 листопада.

«Серцем України є Київ... якби в Києві була справжня, обрана народом влада, вона б зробила неможливим розгін мирних демонстрантів, і разом ми б вже здобули перемогу», - заявив народний депутат Юрій Одарченко («Батьківщина»).

Серед вимог представників територіальної громади Києва - відновлення районних рад та відновлення дії закону України «Про столицю України місто-герой київ» в редакції 2009 року, яким Києву повертається повноцінне право на місцеве самоврядування.

Зараз ключовими вимогами Євромайдан до чинної влади є звільнення всіх затриманих учасників протестів і закриття справ проти них, притягнення до відповідальності осіб, які спричинили силовий розгін мирної акції, відставка уряду на чолі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.