Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

На Євромайдані нарахували близько 400 тисяч. Люди й далі підходять

15 грудня 2013, 15:47

Написати коментар 0      Версія для друку 

Сотні тисяч людей зібралися на третє народне віче «День гідності» на Євромайдані в центрі Києва, яке почалося о 12:00 неділю, 15 грудня.

Більше 400 тис. осіб повністю заповнили Майдан Незалежності, вулиці Хрещатик, Інститутську, частину Городецького, а також інші прилеглі вулиці в центрі Києва. Кількість людей продовжує збільшуватися.

На початку мітингу люди традиційно заспівали гімн України. Мітингувальники тримають символіку опозиційних політсил і прапори України, періодично скандуючи «Слава Україні, героям слава!».

Виступаючі на сцені називають першою перемогою відкриття Генпрокуратурою кримінального провадження за розгін Евромайдану в ніч 30 листопада, однак наголошують, що цього недостатньо. Мітингувальники періодично скандують «Зека геть!» і вимагають відставки президента Віктора Януковича.

Міліція оцінює кількість мітингувальників проти влади на Майдані Незалежності в Києві приблизно в 18-20 тисяч осіб. На мітингу на підтримку влади біля Верховної Ради в МВС нарахували 15 тисяч людей станом на полудень, повідомила начальник прес-служби столичної міліції Ольга Білик. Більш актуальних даних про чисельність мітингувальників вона не надала.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.