Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Активісти з Євромайдану йдуть пікетувати ЦВК, МВС та СБУ

15 грудня 2013, 15:33

Написати коментар 0      Версія для друку 

Опозиція формує три колони для проведення попереджувального пікетування ЦВК, МВС та СБУ.

Про це оголосив зі сцени депутат від Батьківщини Олександр Турчинов.

«Вони пробують нас і далі лякати. МВС і СБУ обговорюють питання силових захоплень Майдану. Ми дамо їм відсіч. Вони відкрили справу щодо захоплення влади. Друзі, хто захопив владу в Україні? Банда! Тому банду геть!» – виголосив він зі сцени.

«Сьогодні ми проведемо попереджуванні пікети Служби безпеки України, міністерства внутрішніх справ. Не всі. Там мало місця. Побудуємо колону десь 20-30 тисяч», - сказав він.

Перед цим лідер Батьківщини Арсенія Яцеюк закликав майданівців пікетувати ЦВК.

«Зараз в Україні вибори в 5 округах. 5 мандатів, яких не вистачає, щоб проголосувати за відставку уряду. Ми вже відправили наших побратимів на округи забезпечити чесність і прозорість виборів. Ми повинні зібратися біля ЦВК і захистити результати виборів», - зазначив Яценюк.

Тому після виступу Яценюка Турчинов оголосив, про формування трьох колон, які мають близько 15-30 вирушити на ЦВК, МВС та СБУ.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.