Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У КМДА звинуватили активістів Євромайдану в крадіжці ложок та чайників

17 грудня 2013, 14:48

Написати коментар 0      Версія для друку 

В КМДА, будівлю якої займають демонстранти, заявили про пограбування складу.

Про це повідомляє МВС України.

Як розповідають в міліції, 16 грудня до них звернулася представниця КМДА, відповідальна за надання послуг громадського харчування та торгівлі.

За її словами «пікетувальники зірвали двері в склад КМДА та винесли звідти речі».

«Серед винесеного – столові прибори (тарілки, чашки, бокали, виделки, ложки тощо) та кухонна техніка (мікрохвильові печі, фритюрниці, електрочайники тощо)», - говориться в повідомленні МВС.

Всі ці речі нібито забрали 20 громадян у масках, один з яких представився заступником коменданта КМДА, і заявив, що все це майно вже перебуває на їхньому балансі, тобто належать їм.

За словами потерпілою, які передають правоохоронці, після цього її вигнали з їдальні.

«До приїзду працівників міліції вхідні двері до приміщення їдальні були зачинені та забарикадовані зсередини. Наразі міліція з’ясовує точний перелік речей та суму матеріальних збитків», - розповіли в МВС.

В міліції погрожують, що причетним до цього особам може загрожувати покарання за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялося раніше, міліція відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення документів із приміщень Київської міської держадміністрації.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.