Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Львів потрапив до рейтингу найбільш привабливих для туристів міст світу



12 листопада 2013, 07:39
Дело



Написати коментар 0
Версія для друку 

На підставі 82 млн відгуків туристів міжнародний ресурс trivago склав рейтинг найбільш привабливих для мандрівників міст світу за співвідношенням ціни та якості послуг, що там надаються.

До уваги були прийняті місцеві краєвиди та пам'ятки, а також якість обслуговування в готелях, ніч на двох в яких коштує не більше 100 євро.

Єдиним українським містом, що потрапило до рейтингу trivago Best Value Index -2014, виявився Львів: набравши 95,86% у співвідношенні ціна/якість, він зайняв 39 місце. За підрахунками trivago, ніч в готелі для двох у Львові в середньому обходиться в 73 євро.

Нагадаємо, перше місце в рейтингу дісталося місту Айт - Бен - Хадду в Марокко, який у співвідношенні ціна/якість набрав 97,96%. При цьому ніч у готелі для двох обійдеться тут в 42 євро.

Цікаво, що найбільше в списку 100 кращих виявилося китайських міст - вісім. За Китаєм йдуть країни Таїланд, Греція та Іспанія, кожна з сімома позиціями в рейтингу, і Португалія з шістьма.

Також варто відзначити столиці, які отримали високі оцінки: Сараєво (27-е місце, 66 євро), Софія (46-е місце, 63 євро), Ханой (50-е місце, 50 євро), Манагуа (62-е місце, 82 євро) і Белград (84-е місце, 71 євро). Бухаресту (Румунія) і Кіто (Еквадор) лише трохи не вистачило, щоб потрапити в ТОП-100.

Примітно, що в списку 100 кращих туристичних напрямків за співвідношенням ціна-якість 2014 не представлено жодне російське місто. До кордону індексу в 95.01% не дісталися Ярославль, Нижній Новгород і Санкт-Петербург. Останнє місце серед 4- х російських міст, які мали шанс зайняти місця в рейтингу, дісталося Москві.

Переглянути всі 0      Написати коментар

ПОПУЛЯРНІ
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
ОСТАННІ НОВИНИ
У Мінагрополітики заявляють, що Присяжнюк щодо змін державного устрою не висловлювався - 18:35
У Парижі 16 лютого пройде Артмайдан - 17:45
Швеція випала з десятки найбільших інвесторів в Україну - 17:29
Міліція вночі шукала вибухівку на залізничних вокзалах Києва - 17:14
Hyundai можуть повернути ще в лютому - 16:59
В ПР кажуть, що Яценюк втратив свій шанс стати прем'єром - 16:28
УДАР запропонував свій проект змін до Конституції? - 16:13
Кернес виписав собі премію за роботу в січні - 15:57
Fitch знизило рейтинг "Укрзалізниці" - 15:41
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
Суд виправдав Попова та Сівковича

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.