Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Складено рейтинг найкрасивіших міст світу із найнижчими цінами



18 листопада 2013, 07:45
Отпуск



Написати коментар 0
Версія для друку 

На підставі 82 млн рецензій з 200 сайтів бронювання готелів, туристичним сайтом trivago був складений рейтинг найбільш привабливих для мандрівників міст світу за співвідношенням ціни та якості послуг.

До уваги були прийняті місцеві краєвиди та пам'ятки, що дозволяють за одну ніч в готелі витратити на двох не більше 100 євро.

Перше місце в ньому зайняло місто Айт - Бен - Хадду в Марокко, пам'ятник Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, яке у співвідношенні ціна - якість набрало 97,96%. Тут ніч у готелі для двох обійдеться в 42 євро.

На другій позиції місто Мостар у Боснії та Герцеговині, що також входить у Світову спадщину. Готель коштує 50 євро на добу на двох.

Стільки ж доведеться віддати за перебування в мальовничому грецькому селі Хора на острові Іос (третє місце в рейтингу), а також в селі Мерзуга поблизу піщаних дюн пустелі Сахара.

Ніч в готелі міста Бхактапур, колишній столиці Непалу, обійдеться в 42€.

Середня вартість номерів у 58€ на добу при розміщенні в Мегало Папінго (Греція), неподалік від найглибшої в світі ущелині Вікос, робить це місце найдорожчим в першій десятці.

Бхактапур / Fotolia Столиця Болівії Сукре (52€), 2700- літнє місто Пін'яо в Китаї (44€), португальський національний парк Пенеда - Жереш (49€ ) і китайський курортний напрямок Яншо (43€) завершують ТОП-10.

Єдиним італійським містом, що потрапило в першу сотню списку, стало місто Сан-Джованні-Ротондо в Апулії, що зайняло 35-е місце з індексом 96,02% і середньою вартістю готелі - 67 євро. Решта привабливих з туристичної точки зору міст Італії отримали індекс ціна - якість нижче 95%.

За Сан-Джованні-Ротондо йдуть Помпеї (94,72%), Мантуя (94,42%), Лечче і Сполето.

У список також потрапили два польських міста - Познань (24 місце) і Гданськ (58 місце), чотири турецьких - Ургюп, Фетхіє, Калкан, Гйореме (20 місце).

Замкнув рейтинг Каландер у Великобританіі.

Примітно, що найбільше в списку 100 кращих виявилося китайських міст - вісім. За Китаєм йдуть країни Таїланд, Греція та Іспанія, кожна з сімома позиціями в рейтингу, і Португалія з шістьма.

Також варто відзначити столиці, які отримали високі оцінки: Сараєво (27-е місце, 66€), Софія (46-е місце, 63€), Ханой (50-е місце, 50€), Манагуа (62-е місце, 82€) і Белград (84-е місце, 71€). Бухаресту (Румунія) і Кіто (Еквадор) лише трохи не вистачило, щоб потрапити в ТОП -100.

Переглянути всі 0      Написати коментар

ПОПУЛЯРНІ
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
ОСТАННІ НОВИНИ
У Мінагрополітики заявляють, що Присяжнюк щодо змін державного устрою не висловлювався - 18:35
У Парижі 16 лютого пройде Артмайдан - 17:45
Швеція випала з десятки найбільших інвесторів в Україну - 17:29
Міліція вночі шукала вибухівку на залізничних вокзалах Києва - 17:14
Hyundai можуть повернути ще в лютому - 16:59
В ПР кажуть, що Яценюк втратив свій шанс стати прем'єром - 16:28
УДАР запропонував свій проект змін до Конституції? - 16:13
Кернес виписав собі премію за роботу в січні - 15:57
Fitch знизило рейтинг "Укрзалізниці" - 15:41
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
Суд виправдав Попова та Сівковича

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.