Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Європа заборонила польоти у Крим

02 квiтня 2014, 12:23

Написати коментар 0      Версія для друку 

Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) заборонила польоти у Крим.

Таке повідомлення Євроконтролю оприлюднено на веб-сайті flightworx.

Цю інформацію агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердив представник авіагалузі.

Згідно з ним, Євроконтроль, суворо дотримуючись Конвенції ICAO про міжнародну цивільну авіацію, не визнаватиме будь-які односторонні декларації аеронавігаційного обслуговування над якою-небудь частиною українського повітряного простору, видані не українською владою.

За даними Євроконтролю, польоти в Сімферополь і Севастополь заборонено до подальших повідомлень.

Євроконтроль також радить під час вибору маршрутів, окрім закритих, погодити їх з українськими, румунськими, болгарськими і турецькими диспетчерськими центрами з метою уникнення порушень у повітряному русі.

Євроконтроль координує і планує управління повітряним рухом для всієї Європи. Це включає роботу з національною владою, постачальниками аеронавігаційного обладнання, цивільними і військовими користувачами повітряного простору, аеропортами та іншими організаціями. Його діяльність також включає стратегічне і тактичне управління потоками, підготовку диспетчерів, регіональний контроль повітряного простору, а також збір аеронавігаційних податків.

Лівий берег

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.