Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Кривавий теракт у Волгограді: кількість загиблих зросла до 34 осіб

31 грудня 2013, 14:11

Написати коментар 1      Версія для друку 

У вівторок в місті пройде перший похорон. А до Москви кілька годин тому спецбортом МНС доставили сімох постраждалих. Всіх вже розмістили у столичних лікарнях.

«В результаті терористичних актів, що сталися 29 та 30 грудня, постраждали 106 осіб, з них 33 людини загинули, 65 осіб госпіталізовано з травмами різного ступеня тяжкості», - йдеться у повідомленні на сайті главку МНС.

Кількість загиблих під час теракту у тролейбусі збільшилася на одну особу і становила 15 осіб. Особи всіх загиблих встановлено», - повідомили в медичних колах ЮФО.

В результаті вибуху в тролейбусі в понеділок загинули 15 осіб, в результаті теракту на залізничному вокзалі у неділю - 18 осіб, наголошується в прес-релізі.

«Вночі в у 25-й лікарні Волгограда помер один потерпілий при вибуху на вокзалі. Таким чином, загальна кількість загиблих зросла з 17 до 18 осіб», - уточнило джерело в оперативних службах регіону.

«За уточненими списками загиблих при вибуху тролейбуса, число жертв також зросло - з 14 до 15 осіб», - додав він.

Тим часом у Волгограді проводиться операція «Вихор-Антитерор». Вона триватиме до особливого розпорядження. Поліція і військовослужбовці внутрішніх військ несуть службу в посиленому режимі. У місті діє 268 пошукових груп і 142 розшукових пости.

Раніше повідомляли про те, що перший вибух стався на вокзалі «Львів-1» вдень 29 грудня. Менш ніж через добу після нього у місті відбувся другий теракт: вранці 30 грудня бомбу було підірвано в тролейбусі.

Правоохоронні органи прийшли до висновку, що обидва теракти пов'язані - про це свідчить, зокрема, ідентичний тип використаної в обох випадках вибухівки. Перша бомба потужністю до 10 кілограмів тротилу і друга в 4 кілограми тротилу були начинені вражаючими елементами.

В результаті двох терактів загинула, за останніми даними, 31 людина. Майже сто людей отримали поранення. Дні з 30 грудня по 3 січня оголошено жалобними по всій Волгоградській області. У регіоні скасовано всі святкові заходи, посилено патрулювання вулиць, у Волгограді ведеться масова перевірка паспортного та реєстраційного режимів.

Дзеркало тижня

Ора 31.12.2013, 14:20
Мочить надо эту мразь мусульманскую безжалостно, так как делали немцы. Трусливые шакалы, убивающие из-подтишка невинных людей. Воевать в открытую очко трясётся.
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.