Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Глазьєв радить Януковичу "придушити заколот"

31 сiчня 2014, 14:55

Написати коментар 0      Версія для друку 

Якщо Віктор Янукович не придушить "заколот", то він ризикує втратити владу, після чого на Україну чекає зростання хаосу і внутрішній конфлікт.

Про це в інтерв`ю корпоративному журналу "Газпром" сказав радник Президента РФ Сергій Глазьєв, повідомляє УНІАН.

За його словами, подальший розвиток ситуації в Україні залежатиме від Януковича.
"Він (Янукович – ред.) зараз знаходиться в обстановці повзучого перевороту, і оскільки він є гарантом Конституції, безпеки і цілісності України, то у президента немає вибору", - заявив радник Путіна.

"Або він захищає українську державність і придушує заколот, який спровокований і фінансується зовнішніми силами, або він ризикує втратити владу, і тоді на Україну чекає зростання хаосу і внутрішній конфлікт, з якого не видно виходу", - додав він.

Як відомо, Глазьєв був одним із тих, хто брав найактивнішу участь у проведені економічної блокади Росією влітку 2013 року.

Саме він озвучував основні вимоги до України, та закликав вступити у Митний союз.
В Україні Глазьєв найактивніше співпрацював із кумом російського президента Віктором Медведчуком.

Раніше у Путіна заявляли, що вони дотримуються суворого нейтралітету щодо ситуації в Україні, і обіцяли не втручатись у внутрішні справи країни.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.