Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Кримські татари проведуть власний референдум

28 березня 2014, 16:34

Написати коментар 1      Версія для друку 

Кримські татари мають намір провести власний референдум для визначення майбутнього Криму, повідомив лідер кримськотатарського народу, народний депутат України (фракція "Батьківщина") Мустафа Джемілєв.

"Ми проведемо серед кримських татар власний представницький референдум", - сказав у Джемілєв 27 березня в Брюсселі, виступаючи з доповіддю в Раді Європи на форумі "Демократичні реформи і приклад України", повідомляє сайт Меджлісу.

Відповідне рішення ухвалять на позачерговій сесії Курултаю кримськотатарського народу, яка відбудеться 29 березня 2014 року в Бахчисараї.

"Наш референдум, на відміну від російського, НЕ БУДЕ фальшивим. У Нью-Йорку, на Раді Безпеки в ООН, я маю намір порушити цю проблему. Кримські татари проведуть власний референдум щодо статусу Криму", - сказав Джемілєв.

"Можна припустити, що Росія заборонить трансляцію референдуму для волелюбного світу, - зазначив Джемілєв. - Тоді весь світ побачить, що Росія не має наміру забезпечувати дотримання прав кримських татар. Ці дії продемонструють світу наслідки окупації".

Джемілєв повідомив, що через острах терору певна частина жінок і дітей кримських татар змушені були покинути межі Криму. Також він зазначив, що реакція на окупацію Криму недостатня.

Нагадаємо, раніше Джемілєв повідомив, що 99% кримських татар не голосували на референдумі про вихід Криму зі складу України.

Лівий берег

Влас 28.03.2014, 16:38
Тільки задумайтесь: Денісова, міністр соціальної політики України, уродженка росії, яка тільки у 1991 році набула громадянства України, позбавляє пенсій багатодітних батьків! Ганьба сучасному чиновництву України! Чи-то не геноцид!
Сайт: ukrainec2014.blogspot.com
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.