Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Політрада ПР підтримала висунення Добкіна в президенти

28 березня 2014, 17:05

Написати коментар 2      Версія для друку 

Політрада Партії регіонів у п'ятницю підтримала висунення кандидатури колишнього губернатора Харківської області Михайла Добкіна в президенти.

"На засіданні політради Партії регіонів, яке проходить у Києві, присутні представники 23 парторганізацій, 21 підтримала Добкіна як кандидата від Партії регіонів на виборах президента", - повідомили агентство "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Партії регіонів.

При цьому в прес-службі зазначили, що на засіданні політради є не тільки сам Добкін, а й Сергій Тігіпко, який висунув свою кандидатуру на вибори голови держави.

Нагадаємо, з'їзд ПР, на якому партія висуне свого кандидата, пройде 29 березня.

Лівий берег

Крок 28.03.2014, 17:12
Висунули дебіла та сепаратиста. Ось ще раз проявилось кримінальне нутро банди "Партії регіонів".
Влас 28.03.2014, 17:12
Ця наволоч,з партії «батьківщини», що прийшла до влади і:Тільки задумайтесь: Денісова, міністр соціальної політики України, уродженка росії, яка тільки у 1991 році набула громадянства України, позбавляє пенсій багатодітних батьків! Ганьба сучасному чиновництву України! Чи-то не геноцид!
Сайт: ukrainec2014.blogspot.com
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.