Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Росія вирішила денонсувати Харківські угоди


28 березня 2014, 16:04

Написати коментар 0      Версія для друку 

Росія вирішила денонсувати двосторонні угоди з Україною щодо базування Чорноморського флоту в Криму та Харківські угоди.

Таке рішення було прийняте на засіданні Радбезу Росії за участі президента Володимира Путіна, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, під час наради, за його словами, обговорювалися поточні питання міжнародного порядку денного.

"Водночас на нараді було ухвалено рішення про початок процесу денонсації низки двосторонніх російсько-українських документів", - повідомив Пєсков.

Він заявив, що Росія денонсує угоди між РФ і Україною про параметри розподілу Чорноморського флоту, підписаної в Києві 28 травня 1997 року;

угоди між РФ і Україною про статус і умови перебування Чорноморського флоту РФ на території України, підписаної в Києві 28 травня 1997 року;

угоди між урядом РФ і урядом України про взаєморозрахунки, пов'язані з розподілом Чорноморського флоту і перебуванням ЧФ РФ на території України, підписаної в Києві 28 травня 1997 року;

угоди між Російською Федерацією і Україною з питань перебування Чорноморського флоту РФ на території України, підписаної в Харкові 21 квітня 2010 року.

Як відомо, російська влада заявляла про намір денонсувати "Харківські угоди" після того, як анексувала Крим, і мала намір вимагати від України "компенсацію".
Проте українська сторона наполягає, що Росія не має ніякого права на жодне "компенсування".

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.