Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

В Луцьку активісти заблокували авто внутрішніх військ


20 сiчня 2014, 08:07

Написати коментар 3      Версія для друку 

Чотири автобуси і шість машин внутрішніх військ були заблоковані активістами луцького Евромайдана біля в'їзду в Рівне, повідомила громадська активістка Марія Доманська в Facebook.

Через деякий час всі машини внутрішніх військ розгорнулися назад в напрямку Луцька. Щоб проконтролювати їх повернення до обласного центру, за ними вирушило кілька автомобілів активістів. Близько ста чоловік залишилися при в'їзді в Рівне.

Нагадаємо, раніше активісти блокували виїзд співробітників внутрішніх військ з Івано-Франківська, Львова та Калуша. Водночас, повідомляється, що колона автобусів "Беркута" рухається до Києва з Донецька.

А на сторінці організації "Правий сектор" близько п'яти годин ранку з'явилося повідомлення наступного змісту: "Я проживаю в Борисполі, щойно з вікна бачила як проїхала колона беркутівців у бік Києва. 17 тонованих автобусів".

Нагадаємо, з понеділка нібито почнуться переговори між опозицією і владою. Янукович доручив Андрію Клюєву зайнятися створенням робочої групи з "врегулювання кризи".

Сутички між протестувальниками та правоохоронцями в центрі Києва розпочалися після того, як радикально налаштовані мітингувальниками вирішили прориватися через кордон міліції в напрямку будинку уряду і Верховної Ради.

Міліція застосовує світлошумові та газові гранати, а також сльозогінний газ. Протестувальники кидають у правоохоронців камінням.

На даний час поранення отримали майже сто людей - як мітингувальників, так і правоохоронців.

Лівий берег

Николай Киев 20.01.2014, 09:06
Надо немедленно ввести военное положение всех митингующих розогнать жесточайшим образом Всех виновных отловить и судить показательным судом на майдане
Надежда 20.01.2014, 08:29
Почему бы президенту не поступить так, как поступил в свое время Саакашвили, пойти в отставку.
Надежда 20.01.2014, 08:25
Почему бы президенту не пойти в отставку и назначить перевыборы, как это слелал Саакашвили в свое время и народ проголосовал за него. Правда надо назначить новую изберком
Переглянути всі 3      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.