Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

На Європейській площі з міліціонера зірвали погони за погрози відкрити вогонь

20 сiчня 2014, 09:09

Написати коментар 0      Версія для друку 

У Києві на Європейській площі міліціонер пригрозив протестувальникам відкрити вогонь з пістолета.

Про це на сторінці у своєму Facebook повідомив член ВО "Свобод " Олександр Аронець.

"Тільки що на Європейській площі була штовханина з ментами. Один схопився за кобуру і сказав, що буде стріляти! Але не наважився. В результаті з нього зірвали погони", - написав він.

Ці події відбулися після того, як сотні учасників акції на Майдані Незалежності почали стягуватися до вулиці Грушевського в районі стадіону імені Валерія Лобановського "Динамо". Значна частина протестуючих пішим ходом, а також Автомайданівці на своїх машинах зібралися біля стадіону. На вулиці Грушевського їх зустрів кордон з міліцейських автобусів і співробітників "Беркута" , які не пропустили протестувальників у бік Кабінету міністрів і Верховної Ради.

Раніше один з активістів Автомайдану в ході народного віче заявив, що їх колона має намір проїхати до будівлі парламенту і стояти біля верховної Ради на знак протесту проти прийнятих депутатами 16 січня законів, що обмежують свободу слова і мирних зібрань.

< a target="_blank" href="http://zn.ua/UKRAINE/na-evropeyskoy-ploschadi-s-pravoohranitelya-sorvali-pogony-za-ugrozu-otkryt-ogon-136955_.html">Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.