Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Мобільні оператори запевняють, що не причетні до ідентифікації "учасників заворушень"


21 сiчня 2014, 16:42

Написати коментар 0      Версія для друку 

У "Київстарі" спростовують свою причетність до розсилки SMS про, начебто, "реєстрацію учасників масових зворушень".

Про це на запит "Української правди" повідомили у відділі корпоративних зв’язків.

У компанії наголошують, що це зловмисники використовують незаконне обладнання для здійснення таких розсилок.

Мобільний оператор запевняє, що відповідно до чинного законодавства він суворо дотримується умов конфеденціальності інформації про абонентів, їх номери телефонів та місце знаходження.

"Ми знаємо про існування обладнання (так звані "піратські базові станції", яке дозволяє розсилати SMS та виконувати дзвінки на мобільні телефони, абонентам будь-яких операторів, що знаходяться в певному районі. Але як оператор ми не маємо технічної можливості побачити діяльність такої станції", - сказано в повідомленні компанії.
В МТС та Life також заявили про непричетність до даної розсилки.

"Вона була проведена за допомогою обладнання, яке не належить МТС. Оператор шукає можливі шляхи запобігання подібних розсилок в майбутньому", - сказано в повідомленні МТС.

Як відомо, активісти Євромайдану повідомляли про розсилку людям, які знаходяться на вулиці Грушевського в Києві, повідомлень про ідентифікацію їх як "учасників масових заворушень".

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.