Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Черкасах затримали одного з лідерів автомайдану


27 сiчня 2014, 12:35

Написати коментар 0      Версія для друку 

В Черкасах затримано одного з організаторів Автомайдану Сергія Хаджинова, крім того, побито 7 машин автомайданівців, які приїхали туди з Києва.

Про це написали сам Хаджинов та ще один лідер автомайдану Олексій Гриценко.

"В Черкасах біля обладміністрації, коли ми приїхали, депутати та хлопці з майдану, побачивши тітушок в будівлі спробували зайти, але на голову, не дивлячись на мороз полилася вода та дубинки", - написав він про нічні події біля Черкаської ОДА.

"У відповідь почалася киданина льодом та снігом. Потім невідомі почали кидати коктейлі молотова. Потім з'явився Беркут.. Почали разом з тітушками крушити автівки, бити та забирати хлопців. Наразі невідомо скільки затримано... Попередньо затриманий Щонайменше 7 машин побито", - додав він.

У свою чергу сам Хаджинов уже з Сосновського РВВС написав про те, як його затримали.
"У Черкасах, коли під'їхало 2 автобуси з луганським Беркутом і виродки побігли бити людей, я опинився далеко від натовпу і все бачив ... Я підійшов до двох бійцям і попросив представитися. Через 10 хвилин суперечок один показав посвідчення - Тітов Олександр Володимирович", - розповів Хаджинов.

"У цей же момент другий вдарив мене ззаду і повалив обличчям на землю ... одягли наручники ... кинули в автозак ... і тепер шиють статтю, хоча всі місцеві міліціонери мене підтримують", - додав Хаджинов.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.