Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

В Фастові зруйнували пам'ятник Леніну

30 сiчня 2014, 16:18

Написати коментар 9      Версія для друку 

Вранці 30 січня у Фастові невідомі зруйнували пам'ятник Володимиру Леніну біля будівлі міської адміністрації.

Про це повідомляє ГУМВС у Київській області.

"Виїздом слідчо-оперативної групи на місце виклику з’ясовано, що невстановлені громадяни за допомогою лебідки та тросу повалили пам’ятник, в результаті чого пошкодили статую висотою близько 6 метрів", - розповіли у відділі зв'язків з громадськістю відомства.

Міліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, максимальна санкція якої передбачає обмеження волі на строк до п’яти років.

Як повідомлялося, 8 грудня в Києві на бульварі Тараса Шевченка група людей знесла пам'ятник Володимиру Леніну. Відповідальність за це взяла на себе партія Свобода, однако на Євромайдані причетність до інциденту відкинули.

В міліції такі дії кваліфікували як масові безлади, відкривши кримінальну справу.
Пізніше кілька пам'ятників Леніну були пошкоджені чи навіть зруйновані на Одещині, Вінничині, Полтавщині та ін. регіонах.

Українська правда

999 30.01.2014, 16:35
я только удивляюсь - почему бы самой милиции не сказать нарду карины ЧТо с точки зрения ЗАКОНА УКРАИНЫ эти МАФы НЕ ЯВЛЯЮТСЯ именно ПАМЯТНИКАМИ а по ЗАКОНУ УКРАИНЫ - это обычные МАФы стоящие на балансе миськрад - если стоят то тогда открывают дело об умышленном уничтожении имущества, а вот если не стоят на балансе - что чаще всего и есть - то открывают любую попавшуюся под руку статью - вот как тут- хулиганка!!! так что в принципе если вся страна узнает что Вованы НИГДЕ не числются (статус у них ща не выше Девушки с веслом!!)то всех вованов по стране и завалят - шоумэн Симоненко задохнется от собственной желчи!!!
киеву 30.01.2014, 16:32
Не надо было Петлюре объявлять войну России - остались бы незалежными...
украинцу 30.01.2014, 16:31
А сколько миллионов из бюджета потребуется на восстановление после майданов?
Переглянути всі 9      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.